Ονομάζομαι Χρήστος Πλιάτσικας. Ασκώ το επάγγελμα του μελισσοκόμου επί 15 έτη.
Η απόφαση να ασχοληθώ με τη μελισσοκομία ήταν συνειδητή.
Η αγάπη, το ενδιαφέρον για τη φύση, την ύπαιθρο και κατ΄ επέκταση για τον πρωτογενή τομέα με ώθησαν να δραστηριοποιηθώ στον τομέα αυτό παρά το γεγονός ότι είμαι πτυχιούχος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθώ σχετικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και διατηρώ συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με το αρμόδιο τμήμα. Στόχος δεν είναι άλλος από τη διαρκή εξέλιξή μου ως επαγγελματίας αλλά και τη βελτίωση των προϊόντων μου ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα.
Η έδρα μου είναι το χωριό Κιλελέρ του νομού Λάρισας όπου βρίσκονται και οι εγκαταστάσεις μου.
Το μέλι, το μερίδιο των αγγέλων. Δεν είναι απλώς μια γλυκαντική ουσία αλλά ένα μοναδικό προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, ιξώδη υφή, άρωμα και γεύση που έχει δυνατότητα να δρα συμπληρωματικά βοηθώντας τον οργανισμό μας να καταπολεμήσει διάφορες ασθένειες.
Τα μελίσσια μεταφέρονται σε επιλεγμένες μελισσοβοσκές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας προκειμένου να συλλέξουν ποιοτικό μέλι τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.
Το χειμώνα παραμένουν (μεταφέρονται) σε ηλιόλουστα και ζεστά μέρη ώστε να διατηρούνται υγιή και δυνατά.
Για την παραγωγή του μελιού τηρούνται ορθές μελισσοκομικές πρακτικές.
Η εξαγωγή, αποθήκευση και τυποποίηση του προϊόντος γίνεται στις νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις μας που πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.
Η επιχείρηση έχει κατοχυρώσει πιστοποίηση HACCP.
Ανάλογα με το φυτό προέλευσης, το μέλι μας έχει διαφορετική γεύση, χρώμα, άρωμα και αναλογία συστατικών. Έτσι διαμορφώνονται και τα προϊόντα μας.
Τα προϊόντα μας: